Sulje

Varaa huone

Tiedustele vapaita huoneita täyttämällä lomake, soittamalla +358 (0)2 533 4026 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@bridgetinn.fi

Tiedustelus lähti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hotel Bridget Inn

Aktiviteetit & Hemmottelu

Haluamme varmistaa, että jokainen hetki lomastasi on miellyttävä ja ikimuistoinen. Tutustu hotellimme tarjoamiin aktivitetteihin ja hemmotteluhetkiin.

Nähtävää ja koettavaa Naantalissa

Sauna & Poreallas 39 € / 1,5 h / henkilö

Sauna & Poreallas

Hotellimme sisäpihalla on erikseen vuokrattavissa viihtyisä tilaussauna sekä ylellinen ulkoporeallas, jotka sopivat virkistymiseen ja hemmotteluun! Ympäri vuoden käytössä oleva lämmin ulkoporeallas hemmottelee samanaikaisesti viittä kylpijää. Poreiden lomassa voit pistäytyä saunan pehmeisiin löylyihin sekä nauttia kuohuvaa ja pientä suolaista.

Sauna & Poreallas 39 € / 1,5 h / henkilö
Pyydä tarjous suuremmalle ryhmälle sähköpostitse. sales@bridgetinn.fi

Aamujooga & aamiainen 39 € / henkilö

Lempeä aamujooga & Aamiainen

Osallistu 13.11.2022 sunnuntaiaamun herättelevän ja lempeään aamujoogaan sekä herkulliselle aamiaiselle!

Sunnuntaina 13.11.2022
Ohjaaja: Janette Karsikas
Hinta: 39 € / henkilö

Hotel Briddget Inn sijaitsee Naantalin idyllisessä vanhassa kaupungissa, jonka ympäriltä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa.

Joogaretriitti 12.11.2022 klo 12.00 alkaen!

Joogaretriitti

Marraskuussa lauantaina 12.11.2022 Hotel Bridget Inn:issä järjestetään upea Janette Karsikkaan ohjaama joogaretriitti! Retriitissä rentoudumme joogan parissa, kokeilemme erilaisia kauneus- ja hyvinvointituotteita, nautimme Deliberin pintxoista ja talon herkullisesta ruuasta sekä tietysti upeasta naisenergiasta! Päivän aikana inspiroidumme Martina Aitolehti hyvinvointivalmentajan sekä Nelli Heiska Plastic Surgery Center:in kanssa hyvinvoinnista, itseluottamuksesta, motivaatiosta sekä jaksamisesta.

Illalla rentoudumme saunan pehmeissä löylyissä, virkistäydymme lämpimässä ulkoporealtaassa ja nautimme talon tapaksista. Saunassa jokainen voi hemmotella itseään vitamiininaamiolla. Kotiin saatte myös goodie bagit, jotka sisältävät mahtavia ihonhoitotuotteita!

Lauantaina 12.11.2022
Hinta: 129 € / henkilö

Hotel Bridget Inn

"Erittäin laadukas kotitekoinen aamiainen tuoreilla raaka-aineilla ja paikallisilla herkuilla (karjalanpiirakat, smoothiet, tuore leipä, munat jne.) Todella upea löytö tähän hintaan!"

Carita - Booking.com

1. toukokuuta 2022

Huoneet