Sulje

Varaa huone

Tiedustele vapaita huoneita täyttämällä lomake, soittamalla +358 (0)2 533 4026 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@bridgetinn.fi

Tiedustelus lähti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hotel Bridget Inn

Aktiviteetit & Hemmottelu

Haluamme varmistaa, että jokainen hetki lomastasi on miellyttävä ja ikimuistoinen. Tutustu hotellimme tarjoamiin aktivitetteihin ja hemmotteluhetkiin.

Nähtävää ja koettavaa Naantalissa

Ohjattu samppanjajoogatunti

Samppanjajooga

Tänä kesänä hotellimme terassilla järjestetään ohjattuja samppanjajoogatunteja. Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille ja on ihanan rentouttava ja mieltä virkistävä. Meiltä saat käyttöösi joogamaton, joten mukaan tarvitset vain hyvän mielen ja mukavat vaatteet. Hintaan sisältyy myös vettä ja lasillinen samppanjaa.

Hinta: 29 € / henkilö

Sauna & Poreallas 29 € / 1,5 h / henkilö

Sauna & Poreallas

Hotellimme sisäpihalla on erikseen vuokrattavissa viihtyisä tilaussauna sekä ylellinen ulkoporeallas, jotka sopivat virkistymiseen ja hemmotteluun! Ympäri vuoden käytössä oleva lämmin ulkoporeallas hemmottelee samanaikaisesti viittä kylpijää. Poreiden lomassa voit pistäytyä saunan pehmeisiin löylyihin sekä nauttia kuohuvaa ja pientä suolaista.

Hotel Briddget Inn sijaitsee Naantalin idyllisessä vanhassa kaupungissa, jonka ympäriltä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa.

Piknik-kori

Piknik -kori

Vietä ihana retkipäivä Naantalissa ja tilaa herkullinen piknik-kori seurueellesi.

Hotel Bridget Inn

"Erittäin laadukas kotitekoinen aamiainen tuoreilla raaka-aineilla ja paikallisilla herkuilla (karjalanpiirakat, smoothiet, tuore leipä, munat jne.) Todella upea löytö tähän hintaan!"

Carita - Booking.com

1. toukokuuta 2022

Huoneet