Sulje

Varaa huone

Tiedustele vapaita huoneita täyttämällä lomake, soittamalla +358 (0)2 533 4026 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@bridgetinn.fi

Tiedustelus lähti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hotel Bridget Inn

Aktiviteetit & Hemmottelu

Haluamme varmistaa, että jokainen hetki lomastasi on miellyttävä ja ikimuistoinen. Tutustu hotellimme tarjoamiin aktivitetteihin ja hemmotteluhetkiin.

Nähtävää ja koettavaa Naantalissa

Sauna & Poreallas 39 € / 1,5 h / henkilö

Sauna & Poreallas

Hotellimme sisäpihalla on erikseen vuokrattavissa viihtyisä tilaussauna sekä ylellinen ulkoporeallas, jotka sopivat virkistymiseen ja hemmotteluun! Ympäri vuoden käytössä oleva lämmin ulkoporeallas hemmottelee samanaikaisesti viittä kylpijää. Poreiden lomassa voit pistäytyä saunan pehmeisiin löylyihin sekä nauttia kuohuvaa ja pientä suolaista.

Sauna & Poreallas 39 € / 1,5 h / henkilö
Pyydä tarjous suuremmalle ryhmälle sähköpostitse. sales@bridgetinn.fi

Aamiainen 18€ / henkilö

Aamiainen

Olet tervetullut nauttimaan aamiaisesta, vaikka et yöpyisikään hotellissamme.

Huomioithan kuitenkin, että aamiaisemme on tarjolla varaustilanteen mukaan, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen edellisenä päivänä. Aamiaisvaraus on tunnin pituinen. Aamiaiselle saavutaan hotellin pääoven kautta, joka sijaitsee sisäpihalla.

Hotel Briddget Inn sijaitsee Naantalin idyllisessä vanhassa kaupungissa, jonka ympäriltä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa.

Joogatunnit & Retriitit

Jooga

Ota yhteyttä ja kysy tulevista tunneista ja retriiteistä.

Hotel Bridget Inn

"Erittäin laadukas kotitekoinen aamiainen tuoreilla raaka-aineilla ja paikallisilla herkuilla (karjalanpiirakat, smoothiet, tuore leipä, munat jne.) Todella upea löytö tähän hintaan!"

Carita - Booking.com

1. toukokuuta 2022

Huoneet