Sulje

Varaa huone

Tiedustele vapaita huoneita täyttämällä lomake, soittamalla +358 (0)2 533 4026 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@bridgetinn.fi

Tiedustelus lähti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hotel Bridget Inn

Hotellihuoneet Naantalissa

Idyllinen boutique hotelli Naantalin vanhassa kaupungissa

Hotellirakennus on täydellisesti saneerattu vanhoja arvoja kunnioittaen vastaamaan nykypäivän tarpeita.

1-4 henkilöä - 40 m2

Huoneisto neljälle

Neljän hengen huoneisto omalla sisäänkäynnillä ja terassilla. Huoneistossa on kaksi kerrosta. Tämä upea kodinomainen huoneisto sopii loistavasti pidempään lomaan, lapsiperheille sekä lemmikin kanssa matkustajille.

2-kerroksinen

Oma sisäänkäynti

Lemmikit sallittu

1-4 henkilöä - 40 m2

Huoneisto neljälle - oma terassi

Tämä kaksikerroksinen neljän hengen huoneisto sijaitsee Kaivokadun varrella. Huoneistoon on oma sisäänkäynti Kaivokadulta, jonka vuoksi tämä huoneisto sopii hyvin myös lemmikin kanssa matkustaville.

Oma sisäänkäynti

2-kerroksinen

Lemmikit sallittu

1-2 henkilöä - 16 m2

Kahden hengen huone - Double

Tämä kahden hengen Double -huone on täydellisesti saneerattu vanhoja arvoja kunnioittaen vastaamaan nykypäivän tarpeita. Kauniissa ja intiimissä huoneessa voit ihastua vanhan talon viehätykseen. Valoisa huone sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa. Huoneesta avautuu näkymä Kaivokadulle Naantalin pastellin sävyiseen vanhaan kaupunkiin.

Oma kylpyhuone

Maisemat Kaivokadulle

Ilmastointi

1-4 henkilöä - 25 m2

Perhehuone

Tämä intiimi perhehuone koostuu 2 huoneesta, joihin kuuluu oma yhteinen sisäänkäynti. Omalla sisäänkäynnillä ja pienellä terassilla varusteltu huone sopii myös lemmikin kanssa matkustavalle.

Oma sisäänkäynti

Lemmikit sallittu

1-kerroksinen

1-2 henkilöä - 12 m2

Pieni kahden hengen huone - Double

Täysin uudistettu pieni kahden hengen Double -huone sopii täydellisesti lyhyempään vierailuun. Huone sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa. Huoneesta avautuu näkymä hotellin sisäpihalle. Tässä huoneessa voit nauttia hitaasta aamusta aamuauringon säteissä.

Maisemat sisäpihalle

Oma kylpyhuone

Ilmastointi

2 henkilöä

Superior Deluxe

Superior Deluxe huoneesta on suora pääsy omaan saunaan ja halutessaan myös lämpimään ulkoporealtaaseen. Erikoisuutena huoneen voi varata saunan kanssa tai ilman. (Huomioithan, että sauna ja poreet tulee varata erikseen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.) Huone sijaitsee hotellimme sisäpihalla ja huoneeseen on oma sisäänkäynti. Huoneesta löytyy pehmeät Balmuirin kylpytakit, tossut, kylpyhuonetuotteita ja kahvikone. Aamiaisen voi tilata myös huoneeseen.

Oma sisäänkäynti

Lemmikit sallittu

Maisemat sisäpihalle

1-2 henkilöä - 20 m2

Suuri kahden hengen huone - Double

Elegantti ja tyylikäs huone pidempäänkin lomaan. Huoneesta avautuu näkymät hotellin sisäpihalle. Huoneesta löytyy oma kahvinkeitin, kylpytakit ja tossut. Tilava kylpyhuone on kuin tehty pariskunnan ja ystävien yhteisiin hemmotteluhetkiin.

Maisemat sisäpihalle

Oma kylpyhuone

Ilmastointi

1-2 henkilöä - 25 m2

Sviitti

Sviitissä on oma terassialue, ulkoporeallas sekä oma sauna. Intiimi makuuhuone, oleskeluhuone sekä kylpyhuone. Sviitti sijaitsee hotellin sisäpihalla.

Oma terassi

Sauna

Ulkoporeallas

1-6 henkilöä - 120 m2

Villa

Tämä erittäin tilava kodinomainen kolmen makuuhuoneen saunallinen huoneisto sijaitsee hoteliin sisäpihalla. Huoneistossa on parveke, täysin varustettu keittiö ja 2 kylpyhuonetta. Huoneiston ensimmäisestä kerroksesta löytyy olohuone, keittiö sekä kylpyhuone ja sauna. Toisessa kerroksessa on 3 makuuhuonetta sekä kylpyhuone.

3 makuuhuonetta

2-kerroksinen

Oma sisäänkäynti

Hotelli sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä rannan
aktiviteeteista ja ravintoloista.

Hotel Bridget Inn on arvostettu majoittumispaikka niin sijaintinsa, herkullisen aamiaisen kuin tyylikkään sisustuksensa puolesta.

Majoitusinfo

01.

Pysäköinti


Jos matkustat autolla, voit pysäköidä auton läheisten katujen varsille. Aivan hotellimme edestä löytyy 8 tunnin kiekkopaikkoja ja hotellin sisäpihalta löytyy parkkipaikkoja neljälle autolle hintaan 15 € / auto. Katupysäköinnissä ota huomioon, että parkkiaikaa saattaa joutua käymään jatkamassa päivän aikana.

Kysy vapaista autopaikoista: sales@bridgetinn.fi

02.

Check-in ja Check-out


Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa.Huone on käytössäsi klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Jos toivot uloskirjautumista myöhemmin kuin klo 12.00, ota yhteyttä vastaanottoon. Huomioithan, että myöhäinen uloskirjautuminen on lisähintaan.

03.

Aamiainen


Tarjoamme herkullisen ja laadukkaan aamiaisen hotellimme vieraille klo 8.00-10.00. Aamiainen on tarjolla varaustilanteen mukaan. Mikäli et ole hotellimme asiakas, teethän pöytävarauksen edellisenä päivänä. Aamiaisen hinta on 18 € / henkilö.

Halutessasi voit tilata aamiaisen myös huoneeseen hintaan 9,90 € / henkilö. Teethän tilauksen viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä vastaanotosta tai sähköpostitse: sales@bridgetinn.fi ja ilmoitathan samalla erikoisruokavaliot.

04.

Lemmikit


Lemmikkisi on tervetullut kanssasi hotellilomalle! Lemmikkiystävällisissä huoneissa on oma sisäänkäynti ja läheltä löytyy paljon erilaisia ulkoilutusmahdollisuuksia. Muistathan mainita lemmikkisi varauksen yhteydessä.

05.

Varaukset ja tiedustelut


Voit tehdä varauksen ja tiedustella huoneiden saatavuutta puhelimitse soittamalla meille suoraan hotellin numeroon.

Hotel Bridget Inn
+358 (0)2 533 4026

Voit myös tiedustella huoneita ja varaustilannetta sähköpostitse:
sales@bridgetinn.fi