Sulje

Varaa huone

Tiedustele vapaita huoneita täyttämällä lomake, soittamalla +358 (0)2 533 4026 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@bridgetinn.fi

Tiedustelus lähti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hotel Bridget Inn

Kokoukset ja juhlat

Olipa kyseessä hemmotteluilta, hotelliyö tai tapahtuma - me räätälöimme tilaisuuden vastaamaan toiveitanne. Esim. aamiainen / ruoka / sauna / ulkoporeallas / majoitus.

Tervetuloa!

Kokoukset ja yrityksen virkistyspäivä

Yrityksille

Sisätiloissamme juhlii ja kokoustaa 20-35 henkilöä tilaisuudesta riippuen. Kesäaikaan terasiillamme voi järjestää juhlia ja tapahtumia 30 henkilön ryhmille.

Halutessasi järjestämme tilaisuuteen aktiviviteetit, ruoat ja juomat sekä koristeet. Saatavilla myös tilaussauna sekä ulkoporeamme.

Lisää lomaasi hemmottelua tai yllätä seuralaisesi

Yllätä seuralaisesi

Järjestä ikimuistoinen yllätys ystävällesi tai seuralaisellesi ja tilaa huoneeseen esimerkiksi ilmapalloja, kukkia, kuohuvaa sekä pientä makeaa ja suolaista. Hotellimme sisäpihalta löytyy myös mieltä sekä kehoa hemmotteleva tilaussauna ja ulkoporeamme.

Ota yhteyttä ja me autamme sinua järjestämään unohtumattoman hetken sinulle ja seuralaisellesi!

Salissamme on järjestetty ikimuistoisia hetkiä – juhlia, tapahtumia ja kokouksia. Oli mielessäsi kesäjuhlat, rapujuhlat, yllätyssynttärit, Baby Showerit, hääjuhla tai yrityksen virkistymispäivä, ota yhteyttä ja autamme sinua järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden.

Juhlat & Tapahtumat

Juhlat & Tapahtumat

Sisätiloissamme juhlii 20-35 henkilöä tilaisuudesta riippuen. Kesäaikaan terasiillamme voi järjestää juhlia ja tapahtumia 30 henkilön ryhmille.

Halutessasi järjestämme tilaisuuteen ruoat ja juomat sekä koristeet, kuten ilmapallot ja kukat.

Hotel Bridget Inn Naantali

"Tutti i viaggi hanno delle destinazioni segrete. Scopritele con le nostre esperienze speciali".

Il Team

@Sabor del Mar

Huoneet