Sulje

Varaa huone

Tiedustele vapaita huoneita täyttämällä lomake, soittamalla +358 (0)2 533 4026 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@bridgetinn.fi

Tiedustelus lähti matkaan! Pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pikaisesti.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hotel Bridget Inn

Kokoukset ja juhlat

Olipa kyseessä hemmotteluilta, hotelliyö tai tapahtuma - me räätälöimme tilaisuuden vastaamaan toiveitanne. Esim. aamiainen / ruoka / sauna / ulkoporeallas / majoitus.

Tervetuloa!

Kokoukset ja yrityksen virkistyspäivä

Kokoukset

Sisätiloissamme juhlii ja kokoustaa 20-35 henkilöä tilaisuudesta riippuen. Kesäaikaan terasiillamme voi järjestää juhlia ja tapahtumia 30 henkilön ryhmille.

Halutessasi järjestämme tilaisuuteen aktiviviteetit, ruoat ja juomat sekä koristeet. Saatavilla myös tilaussauna sekä ulkoporeamme.

Juhlien tarjoilut by Deliberi

Juhlien suosikkitarjoilut – kaikkiin tilaisuuksiin!

Deliberin suositut Pintxot ja herkulliset ruuat sopivat kaikkiin tilaisuuksiin!

Järjestämme tilaisuuteesi Deliberin herkulliset Pintxot, lankkupizzat, herkulliset bowlit ja salaatit. Kutsu koolle ystäviä tai järjestä suuremmat juhlat suvun tai työkavereiden kesken. Herkullisen ruuan ja kuplivan äärellä on parasta seurustella. Esimerkiksi Deliberin pintxot eli pikkuiset, tikulla lävistetyt leipäset maistuvat aamiaisesta iltapalaan: Alkupalaksi, rentona naposteltavana tai ruokaisana vaihtoehtona salaatin kyljessä.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua järjestämään herkulliset hetket sinulle ja vieraillesi!

Salissamme on järjestetty ikimuistoisia hetkiä – juhlia, tapahtumia ja kokouksia. Oli mielessäsi kesäjuhlat, rapujuhlat, yllätyssynttärit, Baby Showerit, hääjuhla tai yrityksen virkistymispäivä, ota yhteyttä ja autamme sinua järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden.

Juhlat & Tapahtumat

Juhlat & Tapahtumat

Sisätiloissamme juhlii 20-35 henkilöä tilaisuudesta riippuen. Kesäaikaan terasiillamme voi järjestää juhlia ja tapahtumia 30 henkilön ryhmille.

Halutessasi järjestämme tilaisuuteen ruoat ja juomat sekä koristeet, kuten ilmapallot ja kukat.

Hotel Bridget Inn Naantali

"Tutti i viaggi hanno delle destinazioni segrete. Scopritele con le nostre esperienze speciali".

Il Team

@Sabor del Mar

Huoneet